Hairdreams

Lang haar is altijd al de belichaming van vrouwelijke schoonheid geweest. Er is niets veranderd ... De droom van lang haar is vaak geconfronteerd met grote problemen.

De milieufactoren, stress en chemische behandelingen verergeren hun toestand. Daarom, om de dromen van een lang, gezond en natuurlijk haar te vervullen, moeten ze altijd worden geknipt met grote zorg en geduld (haar groeit ca. 1 cm per maand). Natuurlijke aanleg en eetgewoonten spelen een belangrijke rol.

Veel vrouwen geloven niet dat “extensions”  de oplossing is van hun probleem, want het lijkt onnatuurlijk of beschadigt het haar. Wat meer is, kan iedereen zien dat het haar kunstmatig is...


OPLOSSING:

Deze dromen kunnen sneller en gemakkelijker worden vervuld met behulp van de haarverlenging en verdikking van Hairdreams. De strengen zij vrijwel niet te onderscheiden van natuurlijk haar en slechts in een paar uur, kunt u de lengte en volume aan uw haar toe te voegen en vrijwel elke droom kapsel te maken.

HAIRDREAMS VERBINDINGEN

Hairdreams biedt een breed scala van oplossingen met 100% echt haar om het natuurlijke volume van dun en zacht haar te herstellen en een droom van een mooie haardos te vervullen.

De Hairdreams kwaliteitsstandaard wordt weerspiegeld in de haarkwaliteit en in uitzonderlijke verbindingen en soorten van de strengen. Elk kapsel gemaakt met een innovatieve en ergonomische verbinding, verschillende soorten strengen en lengtes, kan perfect worden aangepast aan de behoeften van de klant. Hairdreams heeft de perfecte methode voor een echte professionele haarverlenging of volume behandeling en om fantasierijke effecten te creëren met het gebruik van de strengen.


Er zijn verschillende methodes mogelijk:

Standaard verbinding
Met deze nauwkeurige techniek worden de extensions met de hand stuk voor stuk ingezet. Het hangt van de wens van de klant af hoeveel er nodig zijn voor een volume behandeling kan dat  al  met 50 stuks voor een verlenging tussen de 75 of 150 stuks.

Laserbeamer NANO

De Laserbeamer NANO IS de meest innovatieve natuurlijke methode om aan het haar op een zeer zachte manier volume en lengte te even. Zie voor  uzelf oneindige mogelijkheden voor haarverlenging en volume met de Hairdreams methode NANO HAIR CREATIONS.

                  

Quikkies

Hairdreams Quikkies zijn  zachte zelfklevende strips gemaakt van zeer licht microfiber gaas, waaraan de hoogwaardige echte Hairdreams haren bevestigd zijn. De verbinding van de strengen met het haar van de klant is supersnel, zacht en duurzaam. Ze zijn zeer plat, flexibel, hechten zich perfect aan het haar van de klant. Maximaal comfort, natuurlijke valling.

Moderne kapsels en schitterende kleureffecten in een recordtijd. Hairdreams Quikkies worden gebruikt om trendy kapsels te creëren - zo snel en makkelijk als nooit tevoren.

De mogelijkheden zijn onbeperkt:

Strengen in gewaagde, modieuze kleuren vereisen geen chemicaliën en ze kunnen voorzichtig en gemakkelijk verwijderd worden of hun tint snel wordt gewijzigd, geweldige, unieke kapsels en asymmetrische gedeeltelijke haarverlenging.
Deze droom haren zijn in 45 minuten gerealiseerd


Dit is het assortiment verzorgingsproducten, speciaal voor onze droom haren van Hairdreams ontwikkeld.