Color

Permanente kleuring

Als je grijs haar echt wilt camoufleren dan is een permanente kleuring de juiste soort kleurtechniek voor jou. Ook als je toe bent aan een totaal andere kleur is deze kleurbehandeling voor jouw. Alle kleuren zijn mogelijk, je kan met een permanente kleuring namelijk ook lichter kleuren. Wij hebben keuze tussen Wella en Kevin.Murphy kleuringen. We gaan samen kijken wat jou wens is en zo beslissen we samen welke kleuring het beste bij jouw past.

Semi permanente kleuring

Een semi permanente kleuring is een kleurproduct wat we kunnen gebruiken als er enkele grijze haren zijn of als je je haar donkerder wilt kleuren. Door een semi permanente kleuring krijg je een mooie glans op je haar. Het is niet mogelijk om je haar lichter te kleuren. Als je voor het eerst gekleurd wilt worden is dit een mooi product. Je krijgt namelijk geen duidelijk uitgroei en langzaam aan vervaagd de kleuring. Het is de minst schadelijke kleuring en zeker geschikt voor jonge meiden vanaf 16 jaar. 


Highlights

Ben je toe aan een lichtere kleur in je haar of wil je je haar juist iets meer diepgang en textuur geven, dan zijn highlights wat voor jou! De uitgroei valt minder op en je haar groeit natuurlijk uit. Je kan highlights in allerlei kleuren in je haar toepassen lekker licht of juist wat donkeren alles kan. Wat deze techniek mooi maakt is dat je meerdere tinten in je haar kan krijgen. Wij werken vanaf ¼ deel tot het hele haar in highlights.
Balayage

Een balayage is een natuurlijke kleurtechniek die je haar een sunkissed look geeft. Dit doordat de kleur allen aan het oppervlak van het haar word aangebracht. Deze kleurtechniek kan in alle haar kleuren worden toegepast. Het is een mindere gekleurd resultaat dan highlights en je hoeft je niet druk te maken over een uitgroei. Het resultaat is dat je een mooie overloop krijgt van een donkere aanzet naar lichtere punten.

Toner/Glossing

Een toner of een glossing is een kleurbehandeling die je haar zonder enige beschadiging weer mooi maakt en laat glanzen. Voor deze behandeling kan je ook tussen je kleurafspraken door komen.


Wellaplex

Wellaplex is een salonproduct dat je haar beschermd terwijl je het kleurt. Het helpt de innerlijke haarlagendiep van binnen te reconstrueren. Je haar voelt sterker en zorgt voor het beste kleurresultaat.

Dit product bestaat uit 3 stappen. Stap 1 en 2 doen we in de salon tijdens en na de kleurbehandeling. Stap 3 is een thuis behandeling die gebruikt word naast de normale haarverzorging. Als je dit eens in de 5 wasbeurten gebruikt houd het je haar sterk, soepel en zacht.

Stap 1 en 2 doen we in de salon tijdens en na de kleurbehandeling. Stap 3 is een thuis behandeling die gebruikt word naast de normale haarverzorging. Als je dit eens in de 5 wasbeurten gebruikt houd het je haar sterk, soepel en zacht.

Wellaplex strengthening behandeling Is het haar te beschadigd en veel te vaak opgelicht dan is dit de juiste behandeling. Door deze behandeling word het haar sterker en gezonder, deze wellaplex behandeling kan zonder een kleurbehandeling.


Prijzen en toeslag

Er kan eventueel een toeslag berekend worden voor dik of lang haar. Dit in verband met extra tijd en extra producten die we hiervoor nodig hebben.